Başörtüsü Modasında İlham Veren Instagram Hesapları

22-05-2024 10:39
Başörtüsü Modasında İlham Veren Instagram Hesapları

Sosyal medya hayatımıza girdikten kısa bir süre sonra ticarette çok ciddi değişikliklere yol açtı. Influencer kavramının ortaya çıkmasını sağlayan çeşitli sosyal medya platformları hemen her alanda yeni bir pazar alanı kurulmasını sağladı. Doğru şekilde yönetilen Instagram hesapları takipçilerini ürün alımı konusunda Influencer tarafından çok iyi yönlendirdiğinden ve markalar da talepler doğrultusunda ürünler üretmeye başladıklarından; bu ikili arasındaki ilişkilere trendleri takip etmek isteyen kişiler daha çok dikkat etmeye başladı. 

Bu nedenle yeni sezonda da trendleri takip etmek isteyen hanımlar başörtü modası için sektöre ilham kaynağı olan Instagram hesaplarına göz atmak durumundadır. Trendleri en yakından takip edebileceğiniz en ilham verici Instagram hesapları için size bu içeriğimizde birkaç örnek vereceğiz. 

Aybüke Nur Demirci

Listemizin ilk sırasına daima pozitif olan, neşeli ve çilek emojisi ile özdeşleştirdiğimiz Aybüke Nur Demirci yer alıyor. @aybukenurdemirci hesabıyla sektöre ilham olan Aybüke Hanım birbiri ile dengeli çok başarılı kombinler ortaya koyan isimlerden biri. Hesabındaki kombinleri gözlemleyerek yeni sezonlara girişte modayı önden takip edebilirsiniz. 

Elif Doğan 

@elifd0gan Instagram hesabı ile gönülleri fetheden Elif Doğan, tesettür dünyasında tarzıyla adından sıkça söz ettiren en güçlü isimlerden biri. Rahat ve konforlu kıyafetler seçen ve desen – renk uyumunu çok iyi yakalayan Elif Hanım’ı başörtü modası ve tesettür giyim fikirleri için takip edebilirsiniz. 

Şule Küpeli 

Kendisini sağlıklı beslenme, detoks gibi içeriklerle tanıdığımız, son zamanlarda gezi içerikleri ile de ön plana çıkan Şule Küpeli, kendine özgü oluşturduğu tesettür kombinleri ile oldukça şık bir kadın. Başörtü ve tesettür giyim konusunda markalara ilham olabilecek nitelikte, sizin de kendi tarzınızı bulmanıza yardımcı olabileceğini düşündüğümüz Şule Hanım’ın Instagram içeriklerine göz atabilirsiniz. Hesabının ismi @fromsule şeklinde. 

Sena Sever 

Sıradaki isim kombinlerine hayran kalacağınızdan emin olduğumuz Sena Şener! Oldukça şık tesettür kombinleri yapan, göz alıcı eşarp ve şalları ile sizi büyüleyecek olan Sena Hanım’ın Instagram hesabı @senaseveer. Giyimi konusunda bazı içeriklerinin altına yaptığı etiketler ile alışverişinize yardımcı da olan bir influencer. 

Hazal Pelin Gençalioğlu

Oldukça eski zamanlardan beri bu sektörde adında söz ettiren güçlü isimlerinden biri ile listemizi sonlandırıyoruz. Hazal Pelin Gençalioğlu size hem evde hem de dışarıda farklı ortamlarda nasıl şık tesettürlü kombinler yapabileceğinizi gösteren, pek çok başörtü ve giyim markasına ilham olabilecek isimlerden biri. Instagram’da @hzlaydnn ismiyle bulacağınız Hazal Hanım’ın hesabı mutluluk verici, neşeli ve pozitif içeriklerle dolu. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.