Yaz Kombinlerini Taçlandıracak 5 Eşarp Ve Şal Modeli

06-07-2023 14:39
Yaz Kombinlerini Taçlandıracak 5 Eşarp Ve Şal Modeli

Tesettür giyimde her mevsime göre çok özel modelleri bulabilirsiniz. Artan sıcaklıklar ile birlikte kişiler yaz aylarında, tekstil alışverişlerinde belirli kumaş türleri, renklerine yönelebilir. Güneşten gelen ışınların emilimini azaltan veya ışınları yansıtabilen, terletme yapmayan, yaz aylarının yaratmış olduğu cıvıl cıvıl ruh halini yansıtan eşarp ve şal modelleri oldukça fazladır. Her zevk ve bütçeye uygun bir modeli mutlaka bulabilirsiniz. 


Yaz kombinleri genelde daha fazla canlı rengi, deseni barındırır. Eşarplarda, şallarda da bunları görebiliyoruz. Giyimleriniz ile uyumlu olarak tercih edeceğiniz parçalar, sizi daha şık gösterecektir. Ayrıca yaz aylarının getirmiş olduğu sıcaklardan da en yüksek şekilde koruyacak ve rahat bir kullanım sağlayacaklardır.

Marin Tema ve Renkleriyle Eşarp İle Şallar

Yaz denilince elbette akla daha çok deniz, kum, güneş ve doğa geliyor. Marin temalı olarak bildiğimiz giysiler, aksesuarlarda yazın bu enerjisini aktarabiliyor. Marin temalar, daha çok gemi, çapa, güneş, dalga gibi objeleri barındırabilir. Bunlar, eşarp veya şal gibi tesettür giyim parçalarında yer alarak kişilerin yaz aylarının enerjisine uygun kombinler yapmasını sağlar. Bu tarzda yoğunluklu olarak ise mavi, beyaz renkleri kullanılmaktadır. Hem yazı yansıtan hem de serinlik veren bu modeli Shecarf'ın Yaz Serinliği şal,  saf ipek şal  gibi modellerinde de görebilirsiniz.

Mikro Desenli Minimalist Tasarımlarıyla Eşarp ve Şallar

Yazın enerjisini yansıtan bir diğer model de kuşkusuz ki minimalist modellerdir. Üzerinde büyük objeler olan eşyalar kombinde genelde ağır bir hava verebilir. Ancak yaz aylarının bizlere yansıttığı hava daha çok ferahlatıcı, enerjik bir havadır. Bunu giyim parçalarınızda ve aksesuarlarınızda kullanmak isterseniz, desenlerin mikro boyutlarıyla kullanıldığı minimalist şal ve eşarp ürünlerini kullanabilirsiniz. 

Doğada Kaybolan Tropik Kamuflaj Modeller

Yaz aylarının bizlere hatırlattığı bir diğer unsur da tatildir. Tropikal iklimleri yansıtan objeler, giyim parçaları ve aksesuarlarda kullanılarak özellikle yaz aylarında kullanıma sunulur. Eşarplarda ve şallarda da yaz aylarında, palmiye ağaçları, tropikal meyveler, ağaç yaprakları gibi objelerin kullanıldığı modelleri tercih edebilirsiniz. Bu anlamda tropikal tarzı yansıtan ürünlerde tercih edilen renklerde çok daha canlı olabilmektedir. 

Her Tasarımda Gökkuşağı Çizgileri

Yaz mevsimi içerisinde açan çiçekler ile bizlere cıvıl cıvıl bir görünümü de verir. Bu giydiklerimize, evlerimize, hatta kullandığımız kokulara kadar yansır. Tesettür giyim için de durum aynıdır. Yaz mevsiminin enerjisini en iyi yansıtan şal veya eşarp modelleri, birden fazla rengin çizgi çizgi olarak yer aldığı modellerdir. Özellikle yaz aylarında pamuk eşarp ve pamuk soft şal modellerinde bu tarz renk renk çizgileri görebilirsiniz. Kumaş özelliğiyle bunlar hava alır, kişiler terleme yaşamadan kullanımına olanak sağlar. Aynı zamanda da cıvıl cıvıl renkleriyle şıklığını katar.

Zarif, Işıltılı Eşarp ve Şallar

Gündüz ve gece giyim kombinleri birbirinden farklı olabilir. Şallarda, eşarplarda da yaz aylarında bunu yansıtabileceğiniz bir model de zarif olduğu kadar ışıltı da katan modellerdir. İster deniz kenarında, havuz başında isterseniz de yazlık belde sahillerinde, gezinti rotanızda ışıl ışıl olan modelleri kullanarak daha canlı bir kombini yaratabilirsiniz. Bu anlamda da hem ışıl ışıl olan hem de rahatlık sağlayan ipek eşarp ya da jazz şal modelleri çok revaçta olmaktadır. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.